Er du tagdækker
og lægger tagpap? 

Så kender du garanteret
denne situation?

Du skal lave en brønd eller hætte på taget, men vandet strømmer stædigt hen mod arbejdsområdet.
Det betyder, vådstøvsugeren skal i brug igen.

Måske skal I være to eller tre mand, for at kunne reparere utætheden og holde det rindende vand væk.

Men hvad nu hvis der var en nem måde?

Mød GelyGo –
tagdækkernes trofaste makker
.

Med GelyGo kan du nemt og enkelt lave en bræmme, og holde vandet væk. Det omdanner lynhurtigt vandet til en gelemasse der kan fjernes med kost eller skovl. Afhængigt af den enkelte situation, kan processen forenkles og gøre dit arbejde meget nemmere.

Og den ekstra genvinst er, at du bare kan lade det ligger.
GelyGo er 100% biologisk nedbrydeligt og er ikke til skade for hverken mennesker, dyr eller miljøet.

Hvordan hjælper GelyGo dig egentligt, spørger du…

Meget enkelt og smart. 
Du slipper for at slæbe besværligt sugeudstyr op på taget.

Du kan også fjerne vandet fra et område inden du fx skal reparere en lunke.

Tagdækkerkittet

Den ideelle pakke til den effektive tagdækker. 

  • Spand med 6 kg granulat
  • Doseringskande
  • Opøse-skovl

Til mere end 1200 liter vand. Lav en bræmme rundt om dit arbejdesområde og hold vand væk uden brug af besværligt, og måske tungt udstyr, som vådsugere, pumper, slanger og generatorer.

Med 1,5kg GelyGo i kanden er det nemt at fjerne og/eller bremse vandet, så dit arbejdsområde bliver tørt og du kan arbejde uden at skulle suge vandet væk hele tiden. Fat kanden og gå på taget!

Hvad siger kunderne?

Bo Schougaard, Karmdal Tagdækning ApS

Helt ærligt – min første tanke om GelyGo var: ”Det får jeg da aldrig brugt!” Men så gav jeg det alligevel en chance – og det er jeg glad for.

Den første gang jeg brugte GelyGo, havde jeg faktisk glemt at tage det med i bilen. Men eftersom jeg skulle skifte en hat midt i en vandpyt, valgte jeg at køre tilbage efter det. Og det fortrød jeg ikke.

Det var så nemt at bruge, og det sugede endda meget bedre end forventet. Og så var det praktisk, at jeg bare kunne skubbe det overskydende gelé hen i en bunke og lade det ligge.

Selv med den ekstra køretur sparede jeg nok en times arbejde, fordi jeg ikke skulle hive vandstøvsugeren og en masse udstyr op og ned fra taget og rigge elektricitet til.

GelyGo giver mig ikke kun mere effektiv arbejdstid, men også en større ro i sindet ved at vide, at jeg har det rigtige værktøj til at håndtere denne type arbejdssituation.

Bo Schougaard, Karmdal Tagdækning ApS

For mig er det et genialt produkt, som allerede fik en fast plads i servicebilen efter første anvendelse.

Jeg bruger Gelygo til serviceopgaver på eksisterende tage, hvor der skal renoveres eller udbedres, akutte problemer. Første gang jeg brugte GelyGo var på en dag, hvor regnen væltede ned. Det var ekstra udfordrende, fordi der også løb vand til mit arbejdssted fra store, omliggende industritage. Jeg troede faktisk aldrig, at jeg ville blive færdig!

Men jeg havde fået produktet anbefalet af en kollega fra tagdækkerbranchen, så jeg gav det et forsøg, og det viste sig at være den perfekte løsning. At Gelygo både suger vandet fra arbejdsområdet og samtidig danner en vandspærrer gjorde, at jeg kunne komme igang med arbejdet uden at skulle forholde mig til alt det tilløbende vand. Jeg kunne afskærme mit arbejdssted – og få løst opgaven uden den forsinkelse, jeg faktisk havde indstillet mig på. Og jeg må da indrømme, at i disse tider er det også en fordel at kunne spare på strømmen.

Den traditionelle håndværker vil nok sige; “vi plejer jo at bruge en vandstøvsuger til alle slags opgaver” – men så er det fordi, de ikke har prøvet GelyGo endnu. For mig er det ihvertfald det helt rigtige at bruge til renoveringsopgaver og akut opståede problemer og på steder, hvor vandstøvsugeren ikke kan komme til. For jeg sparer tid og omkostninger, og jeg undgår at blive dikteret af vejret. Det bliver ikke sidste gang, at jeg indkøber GelyGo.

Bo Krämer, Vils Tagpapservice ApS

”Jeg synes, GelyGo er et fedt produkt, fordi det kan løse nogle meget specifikke problemer for os og spare os for spildtid.

Hos Phønix Tag Fyn bruger vi det især ved reparationsopgaver, hvor arealet der skal tørres op er i begrænset størrelse. Her kan det økonomisk set langt bedre betale sig at bruge GelyGo end at bruge tid på at rigge strøm og vandsuger til på taget.

Vi bruger det også til at afgrænse et område for vand, imens vi arbejder. Hvis vi for eksempel skal fejlfinde eller udskifte en tagbrønd, så strør vi GelyGo i en cirkel udenom for at stoppe tilløbende vand og så kan vi hurtigt komme i gang med at kontrollere nedløb og brønd for tilstopning og lækager og gå direkte igang med udbedring.

Det er et stort plus for os, at vi ikke skal igang med at trække kabler, tilslutte pumper og måske endda slæbe vandstøvsuger op på taget, for de mindre reparationsarbejder. På den måde sparer vi meget arbejdstid og ventetid – nok helt op til 50%.

Og så gør det bestemt ikke noget, at når vi er færdige, kan vi bare lade geléen ligge, fordi det bliver til vand igen – og nedløbet er repareret og klar til at tage imod.

Vi eksperimenterer også med at bruge GelyGo i andre situationer, for vi kan helt sikkert finde flere steder i vores reparationsprocesser, hvor vi kan spare tid.”

Andreas Prinds, Phønix Tag Fyn A/S

Billede af Andreas Prinds, Phønix Tag Fyn A/S

Hvordan fjerner jeg vand på taget med GelyGo?

GelyGo er et nyt, innovativt produkt, der fjerner både store og små mængder vand, hurtigt og skånsomt. Du spilder ikke tid og penge på pumpe- eller suge-processer. Du fjerner endda vandet på en skånsom og bæredygtig måde samtidig. 

Absorbering og flytning af vand på taget, kan gøres enkelt og effektivt: GelyGo absorberer vand og omdanner det på få minutter til en fast, transportabel masse. Denne kan du feje, skrabe eller grave væk, i stedet for at bruge tid og penge på vandstøvsuger, pumper, slanger, generatorer m.m.

vandet er væk efter 5 minutter

Download vores A5 Flyer om GelyGo på taget

GelyGo på taget billede af forsiden

Hvor er gevinsten?

...spørger du måske.

Hurtig og enkelt løsning

Driftsikkert og uden vedligholdelse

Stor besparelse i tid

Stor besparelse i besværligt udstyr

Helt tørt arbejdsområde

Ingen CO2 udledning

Udfyld formularen, så kontakter vi dig, og tager en snak om hvordan du/I får bedst udnyttelse af din tid på taget i al slags vejr.
Felter med * skal udfyldes!