GelyGo på taget

Er du tagdækker og lægger tagpap? 

Så kender du til det vand der skal fjernes, før pappet kan brændes på. Typisk gøres dette med vådstøvsugeren, hvor man skal sørge for, at der er strøm på batteriet, eller ledningen kan nå nærmeste stikkontakt. Måske skal I være to eller tre mand, for at kunne reparere utætheden og holde det rindende vand væk.

Med GelyGo kan du nemt og enkelt lave en bræmme, og holde vandet væk. Du kan lynhurtigt omdanne vandet til en gelemasse der kan fjernes med kost eller skovl. Afhængigt af den enkelte situation, kan processen forenkles og gøre dit arbejde nemmere.

Her er en video der viser én situation på taget.

Hvad siger kunderne?

”Jeg synes, GelyGo er et fedt produkt, fordi det kan løse nogle meget specifikke problemer for os og spare os for spildtid.

Hos Phønix Tag Fyn bruger vi det især ved reparationsopgaver, hvor arealet der skal tørres op er i begrænset størrelse. Her kan det økonomisk set langt bedre betale sig at bruge GelyGo end at bruge tid på at rigge strøm og vandsuger til på taget.

Vi bruger det også til at afgrænse et område for vand, imens vi arbejder. Hvis vi for eksempel skal fejlfinde eller udskifte en tagbrønd, så strør vi GelyGo i en cirkel udenom for at stoppe tilløbende vand og så kan vi hurtigt komme i gang med at kontrollere nedløb og brønd for tilstopning og lækager og gå direkte igang med udbedring.

Det er et stort plus for os, at vi ikke skal igang med at trække kabler, tilslutte pumper og måske endda slæbe vandstøvsuger op på taget, for de mindre reparationsarbejder. På den måde sparer vi meget arbejdstid og ventetid – nok helt op til 50%.

Og så gør det bestemt ikke noget, at når vi er færdige, kan vi bare lade geléen ligge, fordi det bliver til vand igen – og nedløbet er repareret og klar til at tage imod.

Vi eksperimenterer også med at bruge GelyGo i andre situationer, for vi kan helt sikkert finde flere steder i vores reparationsprocesser, hvor vi kan spare tid.”

Andreas Prinds, Phønix Tag Fyn A/S

Billede af Andreas Prinds, Phønix Tag Fyn A/S

Hvordan fjerner jeg vand på taget med GelyGo?

GelyGo er et nyt, innovativt produkt, der fjerner både store og små mængder vand, hurtigt og skånsomt. Du spilder ikke tid og penge på pumpe- eller suge-processer. Du fjerner endda vandet på en skånsom og bæredygtig måde samtidig. 

Absorbering og flytning af vand på taget, kan gøres enkelt og effektivt: GelyGo absorberer vand og omdanner det på få minutter til en fast, transportabel masse. Denne kan du feje, skrabe eller grave væk, i stedet for at bruge tid og penge på vandstøvsuger, pumper, slanger, generatorer m.m.

vandet er væk efter 5 minutter

Hvor er gevinsten?

...spørger du måske.

Hurtig og enkelt løsning

Driftsikkert og uden vedligholdelse

Stor besparelse i tid

Stor besparelse i besværligt udstyr

Helt tørt arbejdsområde

Ingen CO2 udledning

Bliv kontakte Helt uforpligtet efter ferien

Udfyld formularen, så kontakter vi dig efter ferien, og tager en snak om hvordan du får bedst udnyttelse af din tid på taget i al slags vejr.
Felter med * skal udfyldes!

Prøv Gelygo og oplev effekten.

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig med henblik på at teste produktet hos dig.