Er du tagdækker og lægger tagpap? 

Så kender du til det vand der skal fjernes, før pappet kan brændes på. Typisk gøres dette med vådstøvsugeren, hvor man skal sørge for, at der er strøm på batteriet, eller ledningen kan nå nærmeste stikkontakt. Måske skal I være to eller tre mand, for at kunne reparere utætheden og holde det rindende vand væk.

Med GelyGo kan du nemt og enkelt lave en bræmme, og holde vandet væk. Du kan lynhurtigt omdanne vandet til en gelemasse der kan fjernes med kost eller skovl. Afhængigt af den enkelte situation, kan processen forenkles og gøre dit arbejde nemmere.

Tagdækkerkittet

  • Spand med 6 kg granulat
  • Doseringskande
  • Opøse-skovl

Til mere end 1200 liter vand. Lav en bræmme rundt om dit arbejdesområde og hold vand væk uden brug af besværligt, og måske tungt udstyr, som vådsugere, pumper, slanger og generatorer.

899 kr. excl. moms og forsendelse

Her er en video der viser én situation på taget.

Og her en anden.

Hvad siger kunderne?

For mig er det et genialt produkt, som allerede fik en fast plads i servicebilen efter første anvendelse.

Jeg bruger Gelygo til serviceopgaver på eksisterende tage, hvor der skal renoveres eller udbedres, akutte problemer. Første gang jeg brugte GelyGo var på en dag, hvor regnen væltede ned. Det var ekstra udfordrende, fordi der også løb vand til mit arbejdssted fra store, omliggende industritage. Jeg troede faktisk aldrig, at jeg ville blive færdig!

Men jeg havde fået produktet anbefalet af en kollega fra tagdækkerbranchen, så jeg gav det et forsøg, og det viste sig at være den perfekte løsning. At Gelygo både suger vandet fra arbejdsområdet og samtidig danner en vandspærrer gjorde, at jeg kunne komme igang med arbejdet uden at skulle forholde mig til alt det tilløbende vand. Jeg kunne afskærme mit arbejdssted – og få løst opgaven uden den forsinkelse, jeg faktisk havde indstillet mig på. Og jeg må da indrømme, at i disse tider er det også en fordel at kunne spare på strømmen.

Den traditionelle håndværker vil nok sige; “vi plejer jo at bruge en vandstøvsuger til alle slags opgaver” – men så er det fordi, de ikke har prøvet GelyGo endnu. For mig er det ihvertfald det helt rigtige at bruge til renoveringsopgaver og akut opståede problemer og på steder, hvor vandstøvsugeren ikke kan komme til. For jeg sparer tid og omkostninger, og jeg undgår at blive dikteret af vejret. Det bliver ikke sidste gang, at jeg indkøber GelyGo.

Bo Krämer, Vils Tagpapservice ApS

”Jeg synes, GelyGo er et fedt produkt, fordi det kan løse nogle meget specifikke problemer for os og spare os for spildtid.

Hos Phønix Tag Fyn bruger vi det især ved reparationsopgaver, hvor arealet der skal tørres op er i begrænset størrelse. Her kan det økonomisk set langt bedre betale sig at bruge GelyGo end at bruge tid på at rigge strøm og vandsuger til på taget.

Vi bruger det også til at afgrænse et område for vand, imens vi arbejder. Hvis vi for eksempel skal fejlfinde eller udskifte en tagbrønd, så strør vi GelyGo i en cirkel udenom for at stoppe tilløbende vand og så kan vi hurtigt komme i gang med at kontrollere nedløb og brønd for tilstopning og lækager og gå direkte igang med udbedring.

Det er et stort plus for os, at vi ikke skal igang med at trække kabler, tilslutte pumper og måske endda slæbe vandstøvsuger op på taget, for de mindre reparationsarbejder. På den måde sparer vi meget arbejdstid og ventetid – nok helt op til 50%.

Og så gør det bestemt ikke noget, at når vi er færdige, kan vi bare lade geléen ligge, fordi det bliver til vand igen – og nedløbet er repareret og klar til at tage imod.

Vi eksperimenterer også med at bruge GelyGo i andre situationer, for vi kan helt sikkert finde flere steder i vores reparationsprocesser, hvor vi kan spare tid.”

Andreas Prinds, Phønix Tag Fyn A/S

Billede af Andreas Prinds, Phønix Tag Fyn A/S

Hvordan fjerner jeg vand på taget med GelyGo?

GelyGo er et nyt, innovativt produkt, der fjerner både store og små mængder vand, hurtigt og skånsomt. Du spilder ikke tid og penge på pumpe- eller suge-processer. Du fjerner endda vandet på en skånsom og bæredygtig måde samtidig. 

Absorbering og flytning af vand på taget, kan gøres enkelt og effektivt: GelyGo absorberer vand og omdanner det på få minutter til en fast, transportabel masse. Denne kan du feje, skrabe eller grave væk, i stedet for at bruge tid og penge på vandstøvsuger, pumper, slanger, generatorer m.m.

vandet er væk efter 5 minutter

Download vores A5 Flyer om GelyGo på taget

Hvor er gevinsten?

...spørger du måske.

Hurtig og enkelt løsning

Driftsikkert og uden vedligholdelse

Stor besparelse i tid

Stor besparelse i besværligt udstyr

Helt tørt arbejdsområde

Ingen CO2 udledning

Udfyld formularen, så kontakter vi dig, og tager en snak om hvordan du/I får bedst udnyttelse af din tid på taget i al slags vejr.
Felter med * skal udfyldes!