Hvad er GelyGo egentligt?

Gelygo

GelyGo er et helt nyt og innovativt produkt til at fjerne vand hurtigere, nemmere og mere skånsomt, end de metoder vi ellers kender. Det skal altså være slut med langsommelige og omkostningsrige processer eller alternativer.

GelyGo er i sin grundform et pulver, der er baseret på et saltholdigt polymer, som faktisk er det samme, som det der bliver brugt i for eksempel bleer. Dette materiale har den egenskab, at det kan absorbere store mængder vand i forhold til sin egen vægt og fylde.

Det vil sige at 500 gram GelyGo kan absorbere 100 liter vand på bare få minutter og selv ved endnu større mængder er dette muligt. Her skal du blot gange op i dette forhold 5:100.

Kemien

GelyGo er et saltholdigt polymer. Formlen ser således ud ->

Polymer bliver brugt i mange produkter og i mange former. Det gode ved GelyGo er, at det hverken er farligt for mennesker, dyr eller miljøet.

Ufarligt

GelyGo er helt naturligt, og det siger vi for at fortælle, at det også er helt harmløst. Både for mennesker og for miljøet. Faktisk er det fuldstændigt ufarlig, og hvis du skulle få lyst, så kan du faktisk spise pulveret. Det er bare ikke specielt lækkert og man bliver utrolig tør i munden herefter, så det er ikke noget vi umiddelbart anbefaler. Skulle du alligevel være fristet til at prøve, at husk at drikke rigeligt med væske bagefter.

Naturen

GelyGo er også helt ufarlig i naturen - 100% biologisk nedbrydeligt.

Det betyder, at selvom at det er et saltholdigt polymer, så efterlader det mindre salt, end den salt du skal bruge til et blødkogt æg. Vandet fordamper eller nedsiver i jorden, når det bliver udsat for UV lys eller bliver udvandet (hvis der tilføres mere vand end det, som pulveret kan holde på). Processen kan accelereres ved at tilføre støjsalt, men så får vi selvfølgelig salt i naturen, som når vi salter på vejene om vinteren.

Formlen for gelygo

Hvordan bruges GelyGo?

For at gøre GelyGo så nem at bruge som muligt, har vi puttet pulveret i 500 grams vandopløselig pva-poser.

Så kan du dosere dem i passende mængder ud fra, at 500 gram kan absorbere 100 liter vand dvs. i forholdet 5:100.
Det tager ca. 5-10 minutter for GelyGo at absorbere vand i den mængde.

Skal det gå hurtigere kan du fordoble poserne og komme ned på 3-5 minutter. Men så går det heller ikke hurtigere – selv ikke med mere GelyGo.

PVA-poserne kan blive opløst i vandet på ca. 2 minutter afhængig af, hvor koldt vandet er. Jo koldere vandet er, jo langsommere går det. Men det er sekunder, som vi taler om.

Gelygo poser
GelyGo i vandopløselige pga-poser med 500 gram i hver

Hvor kan det bruges?

byggebranchen

Som entreprenør er der meget tid at sparer ved at bruge
GelyGo, når udgravninger skal tømmes for vand.
Du kan for eksempel fjerne 1 – 3 m3 på 10 – 15 minutter.
Det sparer masser af tid og giver dermed projektet mulighed for at fortsætte hurtigere, end I nogensinde har oplevet før. 

skadeservice

Efter brand eller oversvømmelse skal vandet fjernes
så hurtigt som muligt for at undgå yderligere skader på bygninger og løsøre. Med GelyGo kan du skovle, feje eller blæse det væk. GelyGo absorberer vandet og bliver lavet om til en fast masse, som er meget nemmere at fjerne. Derudover er det nedbrydeligt at både vand og UV-lys, så hvis du står på offentlige områder, kan du med god samvittighed lade det ligge. 

gartneri

Med GelyGo reguleres nødvendigheden for
vanding væsentligt. Gelémassen virker som et batteri, der afgiver den fugt, som planterne har behov for. Du kan dermed spare på vandet og udnytte denne bæredygtige ressource. Vi lover dig, at det kan mærkes på vandmåleren efter et år. Derudover kan du ligeledes spare nogle af dine medarbejdere, såfremt de vander manuelt. 

private hjem

Med GelyGo kan du formindske skader i hjemmet efter oversvømmelse, skybrud eller andre skader, der giver vand på uønskede steder. Med GelyGo kan du lynhurtigt omdanne vandet til en flytbar masse, der ikke længere skader huset. Gør skaden og eftervirkningerne mindre med en spand GelyGo. Jo hurtigere du fjerner vandet i dit hus, jo hurtigere kan du komme i gang med at redde og oprette situationen.