GelyGo sæk med 20 kg

En GelyGo sæk med 20 kg indeholder GelyGo granulat nok til at absorbere 6000 liter vand.
Pulver doseres ud med skovl eller måske en GelyGo doseringskande, så overforbrug undgås.
Afhængig af vandmængden tager det et sted mellem 5 og 10 minutter, så er vandet forvandlet til en fast flytbar gelé-masse, der nu kan skrabes eller graves væk.
Når først vandet er indkapslet gør det minimal skade på de omkring enheder, om det er gulve, vægge eller løsøre (møbler og andre ting), er det samme.
Kilopris 1125 kr. incl. moms (100kr. excl. moms)

Prisen for en 20 kg sæk er 2.000 kr. excl. moms og forsendelse

2.500,00 kr. inkl.moms

Beskrivelse

Granulatet doseres efter forholdet:

1 kg pr. 20-30 liter vand eller 1 kg. pr. 200-300 liter vand. Forskellen ligger i tid til absorbering.
200 gange på < 5 minutter.
300 gange 5 – 10 minutter afhængig af vandmængde.

Så doseringsforholdet er set i forhold til den tid der skal bruges inden vandet er absorberet og klar til at blive flyttet.

Opbevaring:

En uåbnet GelyGo sæk med 20 kg kan opbevares i 5 år, når den opbevares korrekt. Det vil sige i et tørt rum med en temperatur under 20 grader og uden direkte sollys på sækken. Når sækken har været åbnet skal den bruges indenfor 1 år. Kræver fortsat korrekt opbevaring.

Biologisk nedbrydeligt:

GelyGo er harmløs for mennesker, dyr og miljø. Det vil sige at det ikke er giftigt og nedbrydes biologisk, når det rammes af solens UV eller ligger i “for meget” vand. På den måde forsvinder det af sig selv.

Pas på øjnene:

Da GelyGo granulatet forvandler vand til gelé, skal du passe på dine øjne. Det vil også absorbere vandet i øjnene, hvis det havner der. Så bruges granulatet i løs form, SKAL du passe på øjnene ved hjælp af beskyttelsesbriller eller maske.

Skulle du få GelyGo i øjnene, skal du hurtigst muligt skylle øjnene med rigeligt vand. Fjerne evt. kontaktlinser og skyl videre. Kontaktlinser kan ikke bruges herefter. Får du efterfølgende gener, skal du opsøge øjenlæge for yderligere skylning.

Fortæl din familie og venner om GelyGo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
Email