Så er vi i gang

Dagen er den 12. februar 2020.

Vi har siden 3. januar præsenteret det pt. færdigt udviklede produkt for 4 tidligere kolleger fra FaceBook projektet, hvor idéen udsprang, og heldigvis blev alle begejstret for det de så og den effekt det kan have på deres arbejde. Det betyder meget for dem. Mindre besvær og mindre spildtid. Projekter færdig til tiden. Ikke flere dagsbøder på grund af vejret og for meget vand.
Én spurgte sågar om det var muligt at købe en aktie, fordi han er fan og ser en stor fremtid for produktet. Og hvem vil så ikke gerne være med på rejsen. Tak for tilliden Palle.


Nu skal vil have GelyGo oprettet.

Juridiske dokumenter

Så dagen blev brugt med udfyldelse af diverse juridiske dokumenter og GelyGo ApS blev oprettet og indskudskapitalen overført til advokaten. Vi forventer at modtage stiftelsesdokumentet inden for de næste dage, og indskuddet ført tilbage til vores egen bankkonto, når den altså bliver klar. Så vi kan få bestilt det første GelyGo hjem til lageret – eller skal vi ikke sige til kunderne.

Vi er i gang. GelyGo ApS er grundlagt. Nu starter rejsen – ikke tilbage til fremtiden, men ind i fremtiden. Tiden er til, at metoden for bortskaffelse af vand skal ændres fra besværlige pumper, slanger og CO2 forurenende diesel generatorer skal ændres til bæredygtigt miljøvenligt GelyGo®. Og hvem ved hvad det kan blive til?

I morgen alt det andet

I morgen går turen til oprettes af CRM, start på hjemmeside (domænet er for længst købt på .dk og .com) og mange andre grundlæggende elementer, så vi kan arbejde effektivt på tværs af platforme og hjemmefra i teamet. Vi håber jo på, at vi får travlt fra starten og når først vi modtager det færdigproduceret produkt, så skulle der gerne være afsat en god del. Vi håber og tror på det.

Gad vide om der er andre der tror på det, lige så meget som os?

Skulle du være interesseret i projektet og vil følge os på rejsen, så klik ind og giv et like og lignende på en eller alle nedenstående.

Tak!