Power-to-X innovation på SDU

GelyGo & Power-to-X

Vi deltager i SDU Innovation

Dagen er 1. september og endnu et semester med det tværfaglige Experts in Teams Innovation (EiT) er skudt igang på Faculty of Engineering, University of Southern Denmark.

GelyGo deltager i dette spændende innovationsorienterede event for tredje gang, og vi håber på lige så stort engagement og innovative ideer som de to tidligere år

EiT er et obligatorisk fag for alle ingeniørstuderende på det Tekniske Fakultet, som fokuserer på innovationsskabelse i tværfaglige teams.

GelyGo at SDU innovation event

Årets tema - Power-to-X

Fordi vi tidligere har deltaget i EiT og fået rigtig spændende feedback, har vi i år kastet os ud i at gøre vores opgave/tema lidt mere komplekst. Vi har valgt at udfordre de studerende med genanvendelse af GelyGo gelemassen som en Power-to-X løsning, hvor der kan udvindes energi fra GelyGo som restprodukt.

Kan vi udvikle brint eller andre energiformer
ud fra anvendt GelyGo gelemasse?

Eller er der andre måske genanvendelsesformer, vi endnu ikke har set?

En stor tak

Vi vil gerne sige en stor tak for endnu en gang at blive inviteret indenfor til EiT. Og ikke mindst tak til de studerende for den foreløbbige interesse for vores opgave. Vi kommer til at ses nogle gange hen over de næste måneder, hvor I innovere, tester og leger med GelyGo, gele, strøm og mange andre elementer.

Følg med hos GelyGo