GelyGo udvalgt til Incubator

Hvad er Incubator?

Den 4. oktober startede GelyGo Aps i et Incubator forløb hos WE BUILD DENMARK. Her sluttede vi os til en række andre start-up virksomheder, som ligesom os var klar til at sætte fokus på fremtidig vækst.

Incubator er et vækstforløb under WE BUILD DENMARK, hvor start-ups med tilknytning til bygge- og anlægssektoren får støtte til at udvikle deres virksomhed. Der er fokus på virksomheder med innovative ideer og produkter, indefor fx. Proptech, UrbanTech og Contech, til fremtidens bæredygtige byggerier.

GelyGo hos Incubator

GelyGo omdanner vand til en flytbar masse – uanset, hvor stor en mængde det er. Det kan være lige fra flere m3 og helt ned til ½ liter, som lynhurtigt kan fjernes.

GelyGo er med i Incubator, fordi vi tilbyder et effektivt og grønnere alternativ til de traditionelle måder at fjerne vand på. Det kan både være akut vandskade eller indsivende, opstigende eller nedfaldende vand, som er en fast udfordring i stort set alle bygge- og anlægsprojekter.

Læs mere om WE BUILD DENMARK og deres Incubator forløb – HER!

Har vi vakt din interesse?

GelyGos mission er at gøre livet lettere for de mennesker, som oplever uhensigtsmæssige vandsituationer. GelyGo gør vandet meget nemt at fjerne og sørger for hurtigt at eliminere yderligere skader eller tidsspild.

Har vi vakt din interesse? Eller har du en udfordring til os?

.Så ring til os på +45 40 98 14 17. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål, og vi kommer også gerne forbi til et uforpligtende møde.

Følg med hos GelyGo