Det er ikke sjovt at få vand i kælderen

Eller for den sags skyld andre steder hvor det ikke skal være. Det ødelægger og give os en masse besvær. Først med at få vandet fjernet, derefter skal skaderne udbedres og til sidst skal vi måske kæmpe med forsikringen (link til TV2 Vejret) for at få den rette erstatning. Men hvad gør du når det sker?

Med GelyGo er du i stand til at inddæmme vandet hurtigt

Så det gør mindst muligt skade (link til artikel i Børsen). Afhængigt af hvor meget vand der er, men det tager IKKE mere end 15 minutter.
Når først GelyGo har absorberet vand kan det graves væk. Grav det op i spande, sække eller hvad du nu har, der gør at du kan flytte det et sted hen hvor det ikke ligger til gene. Husk at tage dine forholdsregler for evt. forurenet spildevand med skadelige bakterier (link til Miljøstyrelsen). Det er typisk hvis det kommer op fra en spildevandskloak (det kan du oftest lugte), kan du blive syg af berøring, og så skal du have handsker og måske andet værn på for at ikke blive smittet af det ene eller andet.

Når du har flyttet dit uønskede vand til et sted hvor det ikke er til gene

Vil det stille og roligt forsvinde af sig selv. Det bliver påvirket af solens UV og/eller regn og fugt fra oven. Og på den måde forsvinder det over tid. Det kan variere fra 3 dage til 3 uger afhængig af hvilken årstid og hvor meget sol der er eller hvor meget det regner. Men det skal nok forsvinde.

Se i øvrigt hvad VandCenter Syd skriver for at undgå vand i kælderen her.

Har du en oversvømmelse i dit hus kan du hjælpe dig selv og andre ved at registrere det her.

Se her (link til TV2 Øst) hvad du skal holde øje med, når du tegner en forsikring og hvilke muligheder, du har, hvis du ikke er rigtigt forsikret.