FAQ – hvordan gør man?

Gelygo på skovl

Her samler vi erfaringere og inspiration vi får ude i verden. Det er egne erfaring og erfaringer og opsamlet viden fra alle vores fantastiske kunder.

Hvordan åbnes spanden?

Det kan være svært at åbne den vandtætte spand, hvis man ikke lige får det rigtige tag på den. Se videoen, det tager kun 41 sekunder og din dag bliver meget lettere herefter.

Får du pulver i munden?

Du bliver meget tør i munden, men du kan tage det roligt. Det er ikke farligt. Skyl munden i rigeligt vand. Føler du ubehag skal du søge læge.

Får du pulver i øjnene?

Har du kontaktlinser skal du fjerne dem hurtigst muligt. Skyl forsigtigt øjnene med rigeligt vand. Fortsæt skylningen indtil du ikke føler ubehag. Føler du ubehag søg evt. øjenlæge for eftersyn.

Hvor kan det bruges?

byggebranchen

Som entreprenør er der meget tid at sparer ved at bruge
GelyGo, når udgravninger skal tømmes for vand.
Du kan for eksempel fjerne 1 – 3 m3 på 10 – 15 minutter.
Det sparer masser af tid og giver dermed projektet mulighed for at fortsætte hurtigere, end I nogensinde har oplevet før. 

skadeservice

Efter brand eller oversvømmelse skal vandet fjernes
så hurtigt som muligt for at undgå yderligere skader på bygninger og løsøre. Med GelyGo kan du skovle, feje eller blæse det væk. GelyGo absorberer vandet og bliver lavet om til en fast masse, som er meget nemmere at fjerne. Derudover er det nedbrydeligt at både vand og UV-lys, så hvis du står på offentlige områder, kan du med god samvittighed lade det ligge. 

gartneri

Med GelyGo reguleres nødvendigheden for
vanding væsentligt. Gelémassen virker som et batteri, der afgiver den fugt, som planterne har behov for. Du kan dermed spare på vandet og udnytte denne bæredygtige ressource. Vi lover dig, at det kan mærkes på vandmåleren efter et år. Derudover kan du ligeledes spare nogle af dine medarbejdere, såfremt de vander manuelt. 

private hjem

Med GelyGo kan du formindske skader i hjemmet efter oversvømmelse, skybrud eller andre skader, der giver vand på uønskede steder. Med GelyGo kan du lynhurtigt omdanne vandet til en flytbar masse, der ikke længere skader huset. Gør skaden og eftervirkningerne mindre med en spand GelyGo. Jo hurtigere du fjerner vandet i dit hus, jo hurtigere kan du komme i gang med at redde og oprette situationen. 

Prøv Gelygo og oplev effekten.

Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig med henblik på at teste produktet hos dig.